--------------------------------------------------------------------------
Předkrm:
Kroketa z králíka s jemnou omáčkou z baby špenátu, pražená anglická slanina
Roastbeef pečený do růžova s nakládanou jarní zeleninou, majonéza z medvědího česneku, hrubozrnná hořčice, rozpečený chléb
Polévka:
Krém z jarní zeleniny a medvědího česneku, máslové krutóny, zakysaná smetana
Hlavní chod:
Čerstvé tagliatelle s pestem z medvědího česneku, pražené vlašské ořechy, hoblinky sýru Grana Padano
Konfitované králičí stehno, smetanový špenát se špekem, kulaté karlovarské knedlíky s kopřivou a vejcem
Pečená jehněčí kýta na česneku a rozmarýnu, bílé moravské zelí, bramborové knedlíky
Jelení ragú s krémovými žampiony a kořenovou zeleninou, pečené brambory na sádle a česneku
Dezert:
Jahodové tiramisu, máta
Mechový dort s borůvkovým žahourem
------------------------------------------------------------------------------